• Carla
  • Nyugi
  • Lovag
  • Meditáló
  • Harlekin

 

Üdvözöljük a Dienes Design honlapján!

A "Dienes Design" egyedi tervezésű ülőalkalmatosságokat kínál olyan megrendelőknek, akik nem sajnálják az időt és fáradságot a lakásukat a kornak megfelelően berendezni, ahol életterük harmonikus kialakítása összhangba kerül életérzésükkel.

Formatervezésért többszörösen díjazott bőr fotelek, garnitúrák, székek nemcsak az olasz kárpitos bútorok hangulatát idéző design megjelenésűkkel hívják magukra a figyelmet, hanem kényelmükkel is. A belső terek akkor igazán modernek, ha a kényelműnk szolgálatába állnak.

A modern tervezésű kárpitos bútorok, fotelek időállóságát a csővázra és hullámrugóra épített nemez, habszivacs, vatta és olasz marhabőr huzat teszi első osztályú termékké. Ennek ellenére árban közép kategóriás, mivel családi vállalkozásban kis szériában készült ülőgarnitúrák, formatervező művész által tervezve, ami azt jelenti, hogy nem kell megfizetni a gyárakra jellemző magas önköltséget, meg az üzletek által, néha a 100%-ot is meghaladó plusz költségeket.

A házhoz szállítást is kedvező áron tudjuk vállalni. Többlet költségért, belsőépítészeti és lakásberendezési tanácsadással és egyedi tervezéssel is szolgálhatunk.

Kapcsolat: attila.dienes(kukac)gmail(pont)com