carla

Carla

Alkalmazkodó fotel és garnitúra. Anyaga antik bőr. A klasszikus, vagy modern kor környezetéhez egyformán idomul. Kis mérete ellenére nagy terek, hangulatos dolgozószobák és nappalik kiképzésére ugyanúgy alkalmas, mint kis sarkok és kávézók berendezésére. Sokoldalúságát fokozni lehet új színek alkalmazásával.

nyugi

Nyugi

Könnyed, kényelmes, nagy teret igénylő fotel. Anyagát és színét variálva is megtartja levegős, ünnepélyes hatását. Szállodák, nyaralók, nappalik, belső terek kialakítására egyaránt alkalmas.
A garnitúra összeállításában, javasolt a három ülőrészes kanapé két vagy három fotellel.

lovag

Lovag

A fotelből és heverőből álló együttes az otthon minden kényelmét kielégíti. Az esti szieszták kedvence. A heverő az egybeépített elfordítható asztalkával, a TV. nézők álma; de azok igényét is kielégíti akik aktív pihenésnek a levélírást választják vagy egyéb elmaradt irományukat kényelmesen szeretnék befejezni.

meditalo

Meditáló

A fotelből és heverőből álló együttes az otthon minden kényelmét kielégíti. Az esti szieszták kedvence. A heverő az egybeépített elfordítható asztalkával, a tévénézők álma; de azok igényét is kielégíti akik aktív pihenésnek a levélírást választják vagy egyéb elmaradt irományukat kényelmesen szeretnék befejezni.

harlekin

Harlekin

A nevéből is kiolvasható, hogy játékos, vidám és fiatalos model. Színvilágát fokozva gyerekszobában is nagyszerűen néz ki . Színeit visszafogva kamasszá vagy felnőtté válik. Anyaga bőr.